Share your link here









Ada apa ngan pandangan perempuan² di luar sana tentang perlakuan2 antara lelaki kacak dgn lelaki yg hodoh tak kacak.. betol ke perempuan² memiliki pandangan seperti di bawah??? Credited to Koleksi Lawak Azrul.Biz

Kalau lelaki kacak pendiam
Perempuan akan cakap: Wow, cool giler.
Kalau lelaki tak kacak pendiam
Perempuan akan cakap: Eh perasan bagus.

Kalau lelaki kacak berbuat jahat
Perempuan akan kata:Nobody’s perfect.
Kalau lelaki tak kacak berbuat jahat
Perempuan akan cakap:Patutpun, muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki kacak menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: Wah! Machonya, macam hero filem!
Kalau lelaki tak kacak menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: Entah2 kawan dia.

Kalau lelaki kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Sepadan sangat.
Kalau lelaki tak kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Mesti kena bomoh perempuan tu!

Kalau lelaki kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: Jangan sedih, kan saya ada
Kalau lelaki tak kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: (terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)

Kalau lelaki kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Perasaannya halus. Penuh kasih sayang.
Kalau lelaki tak kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Sesama keluarga memang harus menyayangi.

Kalau lelaki kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap: Matching. Hebat luar dalam.
Kalau lelaki tak kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap: Bang, bosnya mana?

Kalau lelaki kacak tak mahu bergambar
Perempuan akan cakap: Pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak kacak tak mau bergambar
Perempuan akan kata: Tak sanggup tengok hasilnya ye?

Kalau lelaki kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Ini barulah lelaki gentlemen.
Kalau lelaki tak kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Naluri pembantu, memang begitu.

Kalau lelaki kacak bersedih hati
Perempuan akan cakap: Let me be your shoulder to cry on.
Kalau lelaki tak kacak bersedih hati
Perempuan akan kata: Kuat nangis!! Lelaki ke bukan ni?

8 comments:

  • haha. yg paling sentap tu yg part kalau lelaki tak kacak penyayang binatang. lol. btw, aku ade baru tgk satu movie japanese-korean ni. tajuk die Tree of Heaven. ade pelakon lelaki tu macam kau lah. serius bila tengok die mesti teringat kau. kalau nak tengok camne rupa kau masuk tv, cuba lah cari movie tu. huhu. btw lg sekali, teater aku dpt A+! hihi. syg ayah haji! haha. how bout yours and the others?

  • aku copy-pase dr site org je..haha..
    ade2 je ko azu.. byk tol muke cm ak.. dulu org dok heboh muke ak mcm plakon dlm citer witch yoo hee la..lawak seyh..haha
    nnti ak search cite tu.. ye ke same cm ak..
    congratz dpt A+.. ak ngn bdk2 ni xleh bukak lg aimsweb.. tah de problem pe tah.. nk log in xleh..

Komen la skett..takkan tgk je~

Related Posts with Thumbnails

Ⓜy song this month★



On Air Radio

Ⓐbout Me

My Photo
Azri Björke
My name is Azri. I am just a normal human being. A prisoner of my mind. But a follower of my heart. I don't judge or speak much. Of what others accomplish or do. As I was taught a lesson. That I try to follow through. Wherever I go in life, my experience, knowledge, reputation, abilities, value, and personal brand go with me too. This is my personal blog to share anything necessary with everyone.
View my complete profile

Ⓢhout out loud★



Ⓕollowers★

ⒻB foll0wer★

Ⓥisitors★


free counters

Top 10 Members

Recent Visitors

Powered by Blogger.

Ⓑlog Awards★



Oct 16, 2010 | Thanks to Izzaty


Nov 4,2010 | Thanks to Cik Su


Nov 7,2010 | Thanks to Jose