Share your link here





Selamat Tinggal UTM...Kerana Tuhan Untuk Manusia... perghh.. slama 4 tahun setengah.. akhirnya tibe mase tuk meninggalkan bumi UTM.. da mcm2 bende berlaku..macam2 ilmu da dpt,ilmu dri lecturers, ilmu dri joong, bende baik, bende buruk..sebelom meniggalkan U ni, da mcm gambr2 da ditangkap, laju jer die lari.. nasib bek sempat tangkap..hhahaa... tuk member2 yg belom grad lg, gudluk for the rest of your studies..sabar topo, umar, sholin dan semua..sket je lg..perghhh pandai giler ak nasihat org, pdhal ak sendiri da terpaksa extend 1 sem tuk abiskan studi ak kt utm ni..hahahah
Good Luck tuk member2 ak dlm melangkah ke mase hadapan... moga dpt bersama semula... keep in touch...
bak kate org inggeris, absence makes our heart grow fonder..
btol ke? aahh.. mampos aaa, ak bkn reti sgt idiom2 ni..hahaha...
see ya















































Ada apa ngan pandangan perempuan² di luar sana tentang perlakuan2 antara lelaki kacak dgn lelaki yg hodoh tak kacak.. betol ke perempuan² memiliki pandangan seperti di bawah??? Credited to Koleksi Lawak Azrul.Biz

Kalau lelaki kacak pendiam
Perempuan akan cakap: Wow, cool giler.
Kalau lelaki tak kacak pendiam
Perempuan akan cakap: Eh perasan bagus.

Kalau lelaki kacak berbuat jahat
Perempuan akan kata:Nobody’s perfect.
Kalau lelaki tak kacak berbuat jahat
Perempuan akan cakap:Patutpun, muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki kacak menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: Wah! Machonya, macam hero filem!
Kalau lelaki tak kacak menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: Entah2 kawan dia.

Kalau lelaki kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Sepadan sangat.
Kalau lelaki tak kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: Mesti kena bomoh perempuan tu!

Kalau lelaki kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: Jangan sedih, kan saya ada
Kalau lelaki tak kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: (terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)

Kalau lelaki kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Perasaannya halus. Penuh kasih sayang.
Kalau lelaki tak kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap: Sesama keluarga memang harus menyayangi.

Kalau lelaki kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap: Matching. Hebat luar dalam.
Kalau lelaki tak kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap: Bang, bosnya mana?

Kalau lelaki kacak tak mahu bergambar
Perempuan akan cakap: Pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak kacak tak mau bergambar
Perempuan akan kata: Tak sanggup tengok hasilnya ye?

Kalau lelaki kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Ini barulah lelaki gentlemen.
Kalau lelaki tak kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: Naluri pembantu, memang begitu.

Kalau lelaki kacak bersedih hati
Perempuan akan cakap: Let me be your shoulder to cry on.
Kalau lelaki tak kacak bersedih hati
Perempuan akan kata: Kuat nangis!! Lelaki ke bukan ni?



Da lame x mengepost entri.. Siapa sangka time aku tukar interface blog aku, facebook pn nk tuka profile interface gak..hahaha..
Ade ape ngan interface FB profile yg baru ni?? Skang, gmbr yg beu di-tag oleh oleh frens dipaparkan kt atas profile page ni.. korg boleh pilih untuk view @ hide dgn klik 'X' kt gmbr tu..profile photo pn da jd besar ikot standard size asal photo.. tp ak rase mcm de masalah gak je ngn new interface ni.. kt mane nk setting tuk Feature Friends??...explore jgn x explore..??





Selepas Proton launch Inspira, de plak idea kereta2 baru daripada Proton. Proton Tuah, Proton Jebat, Proton Kasturi, Proton Lekir dan Proton Lekiu. Nama-nama model yang terdapat di dalam siri Proton Pahlawan yang telah dipamerkan di KLIM 2010 Motorshow. Ada apa ngan design @ performance kereta-kereta ni.??
Tp ni sume adalah concept car je, belom confem proton nk kluarkan ke tak kereta2 ni..
Proton Tuah dikatakan bakal menggantikan Proton Persona. betol ker?? Kelihatan rekaan Proton Tuah ini ciplak Kia Forte je.




PROTON TUAH








PROTON JEBAT









PROTON KASTURI









PROTON LEKIR









PROTON LEKIU








Related Posts with Thumbnails

Ⓜy song this month★



On Air Radio

Ⓐbout Me

My Photo
Azri Björke
My name is Azri. I am just a normal human being. A prisoner of my mind. But a follower of my heart. I don't judge or speak much. Of what others accomplish or do. As I was taught a lesson. That I try to follow through. Wherever I go in life, my experience, knowledge, reputation, abilities, value, and personal brand go with me too. This is my personal blog to share anything necessary with everyone.
View my complete profile

Ⓢhout out loud★



Ⓕollowers★

ⒻB foll0wer★

Ⓥisitors★


free counters

Top 10 Members

Recent Visitors

Powered by Blogger.

Ⓑlog Awards★



Oct 16, 2010 | Thanks to Izzaty


Nov 4,2010 | Thanks to Cik Su


Nov 7,2010 | Thanks to Jose